Buttplug ervaringen  

Heb je wel eens van een buttplug mogen genieten? Dit kan altijd nog natuurlijk dus de moeite waard om na te gaan wat er mogelijk is. Een andere naam voor een buttplug is een anaalplug en dat is dan een seksspeeltje welke je in gaat brengen in de anus, hierdoor wordt het seksueel genot extra verhoogd! Het lijkt wel wat veel op een dildo, maar hij is korter en vaak heeft het ook een tapse vorm. Het speeltje is aan het uiteinde ook verbreed. Verder kun je hem goed herkennen omdat deze aan de bovenkant conisch is en dan een wat smaller deel en dan sluit hier de sluitspier van je anus omheen nadat je het in hebt gebracht.  

Voordelen buttplug 

Je hebt echt verschillende kleuren, maten en vormen als het over de buttplug gaat. Dus ook hierin kun je nogal veel experimenteren en lekker ontdekken. Sommige kun jij zelf oppompen en ook dat kan weer een hele nieuwe ervaring voor je zijn of ze kunnen een vibratorfunctie hebben. Kortom, er is veel op dit gebied wat je kunt ontdekken dus waarom zou je daar nog mee wachten? Je wordt vast en zeker opgewonden als je dat zo leest en dan is het tijd om voor jezelf te kiezen en het eens te ervaren.  

Waar geniet jij van?  

Je gaat eens wat meer stilstaan bij jezelf, waar geniet jij van als je aan de slaapkamer denkt? En als je alleen bent, wat doe je dan? Misschien wil je juist dan eens een ander speeltje proberen en dat kan de buttplug zijn. Het is een bijzonder speeltje en ook echt de moeite waard om te gebruiken want je kunt hem ook overal mee naar toe nemen en dus genieten waar en wanneer je maar wenst. Word je ook opgewonden als jij er nu over leest? Fantaseer je er al over hoe lekker het is als je dit in gaat brengen? Dan moet het echte werk nog beginnen, maar als je er al zin in hebt, dan kun je jezelf maar eens beter verwennen en hier snel voor gaan.   

Tip: Nooitmeersaai.nl