Anaal Dildo Kopen bij Online Sexshop

Anale seks is voor veel mensen best nog wel een taboe. Mensen praten er niet graag over omdat ze zich schamen of zien het als iets wat vies is. Wanneer jij wel eens een anale penetratie wilt proberen en geen partner hebt dan kan een anaal dildo een uitkomst voor jou zijn. Het kan ook zijn dat je partner het niet wil of omdat jij het niet durft te vragen, ook dan behoort een anaal dildo tot de opties. Ook kun jij een anaal dildo kopen als hulpmiddel om jezelf voor te bereiden op anale seks met je partner.

Waar moet je opletten

Wanneer jij nog geen ervaring hebt met een anale penetratie zou ik aanraden om op zoek te gaan naar een anaal dildo voor starters, deze zijn vaak wat kleiner en dunner. Op die manier kan jij rustig wennen aan het gevoel. De meeste mensen zeggen ook dat anale seks pas lekker is naar een aantal keer, maar er zijn ook mensen bij die direct verkocht zijn. Gebruik ook altijd glijmiddel voor anaal gebruik. Er zijn anaal dildo’s beschikbaar met ribbels en er zijn ook gladde varianten, het is maar net wat jouw smaak is, maar dat is ook uitproberen. Voor de mannen is er ook de prostaat dildo.

Conclusie

Anale seks kan een verrijking voor je seksleven zijn, een anaal dildo is dan een heerlijk hulpmiddel. Sommige ervaren het als lekker, sommige vinden het echt niets. Samen met je partner of alleen kun jij experimenteren met een anaal dildo, wanneer je partner ziet dat jij er echt van geniet kan hij altijd besluiten om zijn eigen penis te gebruiken. Vaak is het voor jezelf of je partner een beetje eng, maar een anaal dildo kan jou of jullie over de drempel heen helpen. Zorg wel altijd voor glijmiddel die geschikt is voor anaal gebruik.