Seksspeeltjes die iedereen in huis heeft

erotiek anoniem

Heb je zin? Maar is je partner weg of heb je gewoon even zin om met jezelf te spelen? Je maakt het spannender en lekkerder door gebruik te maken van een seksspeeltje. Heb je echter geen seksspeeltje in huis? Bestel deze dan snel online  via Erotiek Anoniem. Hier kun je bijvoorbeeld een vibrator of neukmachine kopen. In de tussentijd helpen we je graag met de volgende tips. ‘Gratis’ seksspeeltjes die iedereen in huis heeft. 

Tip 1: Douchekop (met massagefunctie) 

Neem een moment voor jezelf onder de douche. Met de douchekop stimuleer je eenvoudig je clitoris en zorg je ervoor dat je binnen no time tot een hoogtepunt komt. Het is nog beter als je douchekop voorzien is van een massagefunctie. 

Tip 2: Een komkommer of banaan

Fruit kan uitstekend werken, het is niet alleen gezond maar ook nog eens lekker. Een komkommer of banaan heeft de vorm van een dildo (of penis) en kan daardoor uitstekend gebruikt worden als (gratis) speeltje. 

Tip 3: De vibraties van je mobiele telefoon

Heb je geen vibrator bij de hand? Geen probleem! We hebben allemaal wel een mobiele telefoon met een trilfunctie. Via een app kun je deze trilfunctie doorlopend aanzetten. Na gebruik raden we je aan je telefoon goed te reinigen uiteraard. 

Doen deze tips het niet voor je? Investeer dan wat geld in een aantal seksspeeltjes. De wereld van seksspeeltjes is groot. Er zijn duizenden verschillende speeltjes te verkrijgen. Dit zorgt voor meer variatie en spanning in je seksleven. En het is heel normaal om één of meerdere seksspeeltjes in huis te hebben. Er gaan dan ook niet voor niets miljoenen seksspeeltjes over de toonbank jaarlijks.