Glijmiddel

Glijmiddel

Het experimenteren met glijmiddel geeft meestal extra plezier tijdens de seksuele omgang en bemakkelijkt deze. Het gebruik van glijmiddel tijdens seks met condooms is aan te raden doordat het ongewenste wrijving vermindert. Wrijving is niet alleen een onaangenaam gevoel, het kan er ook voor zorgen dat een condoom gaat scheuren… Als het gaat om het maximaliseren van het genot van jouw en je partner, is het vinden van het perfecte glijmiddel belangrijk. Maar, net zoals condooms, zijn niet alle glijmiddelen hetzelfde en vaak zijn persoonlijke behoeftes heel belangrijk bij het kiezen van de juiste samenstelling. Daarom hebben wij hieronder een paar zaken op een rijtje gezet:

Vaginaal gebruik

Op basis van water of siliconen, er zijn tal van vaginale glijmiddelen om uit te kiezen. Kijk op de verpakking of het middel hier inderdaad voor bestemd is. Let ook op het volgende: als jij of je partner vatbaar zijn voor schimmelinfecties, zoek dan naar een glijmiddel die glycerine vrij is.

Gevoeligheid

Als jij of je partner gevoelig zijn, is er een groot assortiment aan glijmiddelen verkrijgbaar die hier speciaal op aangepast zijn. Het belangrijkste is dat de producten geen geurstoffen, suikers, glycerol of parabenen bevatten. Dat lijkt misschien een beetje jammer, gezien er zoveel aantrekkelijke geuren en smaakjes verkrijgbaar zijn. Echter, zonder synthetische geur of smaak betekent alleen maar dat er verder geen afleiding zal ontstaan, zodat je jezelf volledig kunt verliezen in de ervaring!

Nieuws: Cannabis glijmiddel Foria

Foria is volledig voor vrouwen ontworpen, vervaardigd uit cannabis- en kokosnootolie, zonder toegevoegde chemicaliën, additieven of suikers. Eetbaar en glutenvrij, Foria is blijkbaar veilig om te eten’ volgens zijn producenten, maar dat is niet hoe je van het volledige effect van Foria geniet.

Het vaginaal glijmiddel Foria wordt toegepast om gevoelens van ontspanning in de vagina te veroorzaken en volgens de producenten, ‘geniet u van en climax van minstens 15 minuten’ Het product werd op meer dan 100 vrouwen getest, die allemaal een meer plezierige seksuele ervaring hadden na het gebruik van Foria.

Een orgasme van 15 minuten is klinkt een beetje ongeloofwaardig, to say the least, (de producenten hebben verklaard dat elke vrouw de effecten anders zal ervaren), maar de belofte om high te worden terwijl u seks heeft, is goed genoeg voor ons. Het perfecte cadeau voor de lady-stoner in je leven. Ga ook naar de website van Foria voor meer info.

Veel plezier gewenst!