Bent u op zoek naar liebeskugeln?

Zoekt u liebeskugeln? Dan bent u bij 123sexspielzeug aan het juiste adres. Zij verkopen een groot assortiment aan seksspeeltjes voor een goede service en prijs.

Liebeskugeln

Liebeskugeln zijn ballen die u in uw vagina kan doen. Ze zijn ontworpen door Japanse vrouwen en vanuit daar groter gaan groeien naar china en nu ook in europa. De ballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Er zijn ballen met een diameter van 2 cm maar ook van 4-5 cm. De ballen zijn gemaakt van metaal en er zitten veel voordelen aan meer daarover kunt u hieronder lezen.

Voordelen liebeskugeln

Aan de Liebeskugeln zitten een aantal voordelen die heel belangrijk en goed voor de vrouw zijn. Als allereerst gebruiken veel mensen het voor voorspel. Het zorgt over voor goede bekkenbodemspieren. Daardoor worden uw spieren sterker. Ook zorgt het voor meer controle van de blaas, wanneer u ouder wordt zou u daar meer last van krijgen dus het is goed als dat nu al wordt getraind. De bal bestaat uit metaal, siliconen en een glazen bal.

Wanneer u wilt weten hoe het allemaal in z’n werk gaat en ook het verwijderen van de bal. Kan u op de site kijken voor meer informatie daar staan ook filmpjes.

Soorten modellen:

  • Bowlingballen
  • Typische Ben Wa-ballen
  • Magnetische ballen
  • Trillende ballen met motor

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over liebeskugeln of 123sexspielzeug? Bezoek dan de website of neem telefonisch contact op met 123sexspielzeug.

Voor veel gestelde vragen kunt u ook op de site kijken.