Zijn datingwebsites nog wel betrouwbaar?

datingwebsites

Datingwebsites zoals Lexa, Pepper en Parship zijn al jarenlang populair in ons land. Het afgelopen jaar zijn datingwebsites (niet direct deze genoemde) nogal onder vuur komen te staan. Zo stond de Amerikaanse Second Love onder vuur door een date lek waardoor tienduizenden klanten openbaar werden. Gevolg is wel te raden een hoop ellende in deze huwelijke. De vraag of datingwebsites dan nog wel betrouwbaar zijn, is dan ook een logische vervolgvraag!

Als je gaat date wil je dat je persoonsgegevens goed worden opgeslagen. Maar de belangrijkste vraag is of je op een datingwebsite zit welke ook aan jouw behoefte voldoet. Zo is Pepper echt voor het algemene date bedoelt, maar Second Love bijvoorbeeld voor een tweede geheime liefde. Zorgt deze laatste partij er dan ook direct voor dat het minder betrouwbaar is? Nee natuurlijk niet, maar hier willen consumenten wel zeker weten dat er geen datalek is.

Grote datingpartijen in Nederland

Over het algemeen kunnen we ervanuit gaan dat de Nederlands grootste datingwebsites betrouwbaar zijn. Zijn versleutelen allemaal hun klantengegevens waardoor je persoonlijke gegevens niet meer leesbaar zijn. Daarbij worden al jouw gegevens versleuteld verstuurd doordat ze allemaal een beveiligde https verbinding hebben. In Nederland zijn we dat betreft dan ook prima beschermd en kan je gerust aan het date slaan. Wees nou eerlijk de meeste datingwebsites is het toch ook geen probleem als mensen weten dat jij daarop date?

Lees date ervaringen voordat je een datingwebsite uit kiest

Er zijn ontzettend veel datingwebsites en/of datingapps. Het is dan ook niet zo raar dat we door de bomen het bos niet meer zien, maar toch kan je op een vrij gemakkelijke manier een keuze maken. Op internet zijn er talloze dating vergelijkers waar je jouw voorkeuren kan opgeven waarna jij ziet welke datingpartijen daarbij passen. Wij raden dan wel altijd aan om over deze datingpartijen nog reviews te lezen zodat je zeker weet dat je goed zit. Tenslotte zijn gebruikers ervaringen toch de beste welke je opvolgen zij hebben het tenslotte al eens meegemaakt.