Mezelf aanmelden bij een datingsite verstandig?

3e5b23940b385d2dda616391cb4a1538964ad5e7

Of dat het verstandig is dat ik mezelf aanmeldt bij een datingsite weet ik niet. Ik weet wel dat ik een beetje klaar ben met alleen zijn en dat ik graag vastigheid wil hebben. Mijn vorige relatie is op de klippen gelopen en het gemis van een arm om je heen wordt bij mij met de dag groter. Het internet biedt mij hiermee enorm veel kansen aangezien er genoeg sites zijn waar je op zoek kan naar een date. Ik heb bepaalde eisen waaraan een man moet voldoen en weet zeker dat ik dit ook via het internet krijgen kan. Mijn vriendin heeft via het internet zichzelf ook aangemeld en weet maar al te goed dat ook ik het voor mekaar kan krijgen.

Pepper-21-150x65

Mijn ware Jacob gevonden via het internet!

Of dat het puur toeval is geweest weet ik niet. Ik weet wel dat ik dankzij een datingsite een man ben tegengekomen en dat ik er dolgelukkig mee ben! Eigenlijk is het plotseling gebeurt bij mij want ik wilde deze sites opzeggen tot ik een bericht van hem had ontvangen. Ik wist vanaf dat moment zeker dat ik mijn leven met hem wilde delen. Het geluk wat ik over heb gehouden is echt overweldigend. Ik weet zeker dat ik mijn leven met hem wil delen!

index