Een sekswinkel online

Ik heb al sinds 5 jaar een vriend. We hadden na een avondje waarop we sex hadden gehad een gesprek dat we het eigenlijk allebei best saai begonnen te vinden. We waren dus al best een tijdje samen en de sex begon erg standaard te worden. We gingen daarom op zoek naar meer informatie op internet. De dag erna had ik ook een afspraak met een vriendin om samen naar de bioscoop te gaan. Ze had zelf ook al een relatie van 8 jaar en ik had haar mijn probleem voorgelegd. Ze begon direct te lachen ze vertelde mij dat ze 5 jaar echt superlang vond dat en dat ze het super goed begreep dat ik het saai begon te vinden. Ze zei dat ze zelf erg vaak speeltjes op een sekswinkel online koopt. Ik wist even niet hoe ik moest reageren. Ik vroeg aan haar wat ze zelf voor de eerste keer gehaald had en wat haar advies was voor ons probleem. Ze zei dat ze als eerste een vibrator had gekocht en dat dat ook haar advies was om mee te beginnen.


Website

IK ging na het advies van mijn vriendin op zoek naar een sekswinkel online. Ik vond erg veel informatie en websites die over super veel speeltjes beschikte. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van secret shop. Ik vond het erg belangrijk dat niemand wist wat ik zou bestellen. Op de website stond een stukje met informatie waarin gezegd werd dat het bedrijf garant staat dat niemand weet wat er in het pakketje zou zitten. De postbode zou zelfs niet weten wat die in zijn handen heeft. Ik vond dit natuurlijk super omdat ik het zelf best beschamend vond om zoiets online te bestellen. Een aantal dagen na mijn bestelling kwam mijn pakketje binnen en heb ik het samen met mijn vriend uitgeprobeerd.